Prima ediţie a "Zilelor Maramureşului"

24 Martie 2015 1293
Prima ediţie a manifestării „Zilele Maramureşului” va debuta la începutul lunii mai a acestui an. Evenimentul, în care vor fi implicate toate instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Maramureş, se doreşte un pas important în promovarea identităţii culturale şi istorice a judeţului. Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a avut o primă întâlnire cu directorii instituţiilor din subordine, întâlnire la care s-au făcut propuneri în scopul conturării unui program al manifestării.
Prima ediţie a manifestării „Zilele Maramureşului” va debuta la începutul lunii mai a acestui an. Evenimentul, în care vor fi implicate toate instituţiile de cultură din subordinea Consiliului Judeţean Maramureş, se doreşte un pas important în promovarea identităţii culturale şi istorice a judeţului.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a avut o primă întâlnire cu directorii instituţiilor din subordine, întâlnire la care s-au făcut propuneri în scopul conturării unui program al manifestării.

Din program nu vor lipsi seminariile pe teme de cultură şi istorie, expoziţii şi vernisaje la toate muzeele din Baia Mare, întâlniri cu oameni de afaceri, dar şi spectacole şi concursuri în aer liber. Toate acestea vor avea ca protagonişti personalităţi maramureşene, din spectrul cultural, artistic, economic şi academic.

Biroul de presă
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.