În februarie se va organiza concurs pentru ocuparea funcţiei de director general al DGASPC

19 Decembrie 2014 974
În baza avizului nr. 54796/2014 al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a dispus – prin Dispoziţia nr. 501/17.12.2014 - prelungirea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Maramureş pentru actualul director Alina Coste Mădăras, pentru o perioadă de 3 luni.
În baza avizului nr. 54796/2014 a Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Zamfir Ciceu a dispus – prin Dispoziţia nr. 501/17.12.2014 - prelungirea exercitării cu caracter temporar a funcţiei publice de conducere de director General al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Maramureş pentru actualul director Alina Coste Mădăras, pentru o perioadă de 3 luni.

De asemenea, Consiliul Judeţean Maramureş a demarat procedurile de concurs pentru ocuparea acestei funcţii. Urmează ca, în luna februarie a anului 2015, să aibă loc concursul.

Biroul de presă
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.