Bursa locurilor de munca - România ne cheamă ACASĂ

25 Aprilie 2018 492
Roma, 19 aprilie 2018 - Expo România-Italia vine în sprijinul românilor din Italia cu o Bursă a locurilor de muncă, având următorul slogan: “România ne cheamă ACASĂ” (VEZI PROMO AICI).

Mulți dintre conaționalii plecați la muncă în Italia au avut posibilitatea de a acumula experiență în anumite domenii de activitate sau chiar de a se perfecționa din punct de vedere profesional, iar acum s-ar putea implica activ în creșterea economică a României.
Participanții la Târgul Expo Romania-Italia vor avea acces la informații referitoare la ofertele de muncă disponibile în țara natală și despre nivelurile salariale aferente.

Sunt invitați sa participe reprezentanți ai mediului de afaceri din România care se confrunta momentan cu problema forței de munca calificata si necalificata si totodată invitam sa se alăture proiectului ,,Bursa locurilor de munca” instituțiile patronale și Camerele de Comert pentru a sprijini astfel mediul de afaceri in gestionarea crizei forței de munca.

Am informat Guvernul României si am solicitat patronajul onorific pentru acest proiect si pentru a reda romanilor din diaspora încrederea in economia românească și totodată șansa de a se reîntoarce acasă.

Organizatorul principal, Asociația Romanilor din Italia, pune la dispoziție cu titlu gratuit întreaga logistica si experiența instituționala pentru acțiunea care se desfășoară sâmbătă, 5 mai începând cu ora 15:30 si duminica, 6 mai începând cu ora 14:30 la Teatrul Atlantico din Roma, adresa: Viale dell'Oceano Atlantico, 271D, 00144 Roma.

Programul complet al manifestărilor de la Expo-Romania Italia il găsiți pe pagina de Facebook ARI Roma. Relații suplimentare la telefon: 0039 3286373670 sau e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Biroul de comunicare ARI
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.