Anunţul iniţiatorului P.U.Z. cu privire la intenţia de elaborare a P.U.Z. “Centru de echitaţie în Comuna Recea, Judeţul Maramureş”

08 Decembrie 2016 899
Judeţul Maramureş – Consiliul Judeţean Maramureş, cu sediul în Municipiul Baia Mare, Str. Gheorghe Şincai nr. 46, cod poştal 430311, Web: www.cjmaramures.ro, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în calitate de INIŢIATOR, Anunţă publicul interesat, asupra intenţiei de elaborare a Planului urbanistic zonal: “Centru de echitaţie în Comuna Recea, Judeţul Maramureş”, pe amplasamentul din Comuna Recea, D.J. 184A, nr. cadastral 50938 cu suprafaţa de 56502 mp, între localităţile Arieşu de Pădure (Comuna Satulung) şi Coltău (Comuna Coltău).
Judeţul Maramureş – Consiliul Judeţean Maramureş, cu sediul în Municipiul Baia Mare, Str. Gheorghe Şincai nr. 46, cod poştal 430311, Web: www.cjmaramures.ro, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în calitate de INIŢIATOR,

Anunţă publicul interesat, asupra intenţiei de elaborare a Planului urbanistic zonal: “Centru de echitaţie în Comuna Recea, Judeţul Maramureş”, pe amplasamentul din Comuna Recea, D.J. 184A, nr. cadastral 50938 cu suprafaţa de 56502 mp, între localităţile Arieşu de Pădure (Comuna Satulung) şi Coltău (Comuna Coltău).

Date cu privire la zona de studiu a PUZ precum şi la propunerile preliminare de amplasare a obiectivelor: clădire principală cu o suprafaţă estimată de 2600 mp şi terenuri amenajate în aer liber destinate antrenamentului cailor şi competiţiei, pot fi consultate la sediul Consiliului Judeţean Maramureş, Direcţia arhitect șef, etaj 3, cam. 308, în zilele de luni – vineri între orele 9.00 – 14.00.

Publicul interesat poate transmite comentarii şi sugestii în scris, la CONSILIUL JUDEŢEAN MARAMUREŞ, Str. Gheorghe Şincai nr. 46, cod poştal 430311 Baia Mare, Tel: +40-262-215837; Fax:+40-262-215837, E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în termen de 15 zile calendaristice de la data anunţului.

Răspunsul la observaţiile transmise va fi pus la dispoziţia publicului în scris, la adresa celor în termen de 10 zile de la data expirării perioadei de informare.

Responsabil cu informarea şi consultarea publicului: Arhitect Şef: Lazăr George Radu

Presedinte,
Gabriel Valer Zetea


Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.