ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare, proiectul "PARCARE LA DRUMUL JUDEȚEAN DJ 186, KM 25+00"

07 Noiembrie 2022 51
JUDEȚUL MARAMUREȘ, prin Ionel – Ovidiu Bogdan în calitate de Președinte al Consiliului Județean Maramureș, cu sediul in municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, titular al proiectului „PARCARE LA DRUMUL JUDEȚEAN DJ 186, KM 25+00”, propus a fi amplasat în comuna Rozavlea, satul Rozavlea, DJ 186 - km 25+00, județul Maramureș, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menționat.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, județul. Maramureș, în zilele de luni - joi între orele 8:00 – 16:30 și vineri între orele 8:00 – 14:00 precum și la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentu Protecția Mediului Maramureș.

Ionel Ovidiu BOGDAN
Președinte Consiliul Județean Maramureș

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.