ANUNȚ PUBLIC privind decizia etapei de încadrare, proiectul "Deviere și protejare conductă de transport gaze naturale Cășeiu – Baia Mare, diametrul 14/1/4, în zona str. Grănicerilor, pentru construire bloc de locuințe de serviciu prin ANL"

23 Octombrie 2023 67
JUDEȚUL MARAMUREȘ - CONSILIULUI JUDEȚEAN, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Deviere și protejare conductă de transport gaze naturale Cășeiu – Baia Mare, diametrul 14/1/4, în zona str. Grănicerilor, pentru construire bloc de locuințe de serviciu prin ANL”, propus a fi amplasat în județul Maramureș, municipiul Baia Mare, Bulevardul, Regele Ferdinand, fn., nr. cad.113865 și 118289.
Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Maramureș, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureș, în zilele de luni ÷ joi între orele 8.00 ÷ 16.30 și vineri între orele 8.00 ÷ 14.00, precum și pe Pagina oficială de Internet a APM Maramureș la adresa: http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/ observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.

Ionel Ovidiu BOGDAN
Preşedinte Consiliul Judeţean Maramureş

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.