ANUNŢ PUBLIC privind decizia de emitere a acordului de mediu, proiectului "CONSTRUIRE VARIANTA DE OCOLIRE BAIA MARE"

25 Iunie 2024 80
JUDEȚUL MARAMUREȘ, cu sediul în municipiul Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr.46, jud. Maramureș, titular al proiectului “CONSTRUIRE VARIANTA DE OCOLIRE BAIA MARE”, propus a fi amplasat în municipiul Baia Mare, orașele Baia Sprie și Tăuții Măgherăuș, comunele Cicârlău, Recea, Groși, Dumbrăvița și Șișești, judeţul Maramureş, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Maramureș, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul mai sus menţionat.
Proiectul acordului de mediu şi informațiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş, cu sediul în localitatea Baia Mare, str. Iza, nr. 1A, jud. Maramureş, în zilele de luni – joi între orele 8.00 - 16.30 şi vineri între orele 8.00 – 14.00 precum şi la următoarea adresă de internet http://apmmm.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul acordului de mediu în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a Agenţiei pentru Protecţia Mediului Maramureş.

Ionel Ovidiu BOGDAN
Preşedinte Consiliul Judeţean Maramureş

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.