ANUNȚ PUBLIC: Implicarea publicului în etapa finalizarea propunerilor preliminare aferente documentației de amenajarea teritoriului "Reactualizare PATJ Maramureș"

01 August 2022 32
Nr. 17706 / 01.08.2022

ANUNȚ PUBLIC

Referitor: Implicarea publicului în etapa finalizarea propunerilor preliminare aferente documentației de amenajarea teritoriului „Reactualizare PATJ Maramureș”.
Având în vedere prevederile:
  • Legii nr. 350/2001 privind „Amenajarea teritoriului si urbanismul”, cu modificările si completările ulterioare;
  • Ordin nr. 233 din 26 februarie 2016 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 350/2001 privind amenajarea teritoriului și urbanismul și de elaborare și actualizare a documentațiilor de urbanism, emitent Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice;
  • Ordinului Ministrului Dezvoltării Regionale si Turismului nr. 2701/2010 pentru aprobarea ,,Metodologiei de informare si consultare a publicului cu privire la elaborarea sau revizuirea planurilor de amenajare a teritoriului si de urbanism” și Hotărârea Consiliului Județean Maramureș nr. 112/25.12.2012 privind aprobarea Regulamentului de implicare a publicului în elaborarea sau revizuirea planurilor de urbanism și amenajare a teritoriului.

Consiliul Județean Maramureș vă aduce la cunoștință că se află în etapa finalizarea propunerilor preliminare aferente documentației de amenajarea teritoriului „Reactualizare PATJ Maramureș”, plan care în conformitate cu Legea nr. 350/2001, modificată și completată ulterior, are caracter director ce cuprinde:

Art. 42 - (1) Planul de amenajare a teritoriului judeţean are caracter director şi reprezintă expresia spaţială a programului de dezvoltare socio-economică a judeţului. Planul de amenajare a teritoriului judeţean se corelează cu Planul de amenajare a teritoriului naţional, cu Planul de amenajare a teritoriului zonal, cu programele guvernamentale sectoriale, precum şi cu alte programe de dezvoltare.
(2) Prevederile Planului de amenajare a teritoriului judeţean devin obligatorii pentru celelalte planuri de amenajare a teritoriului şi de urbanism care le detaliază.

În acest context, Consiliului Județean Maramureș face cunoscut publicului interesat că în vederea finalizării propunerilor preliminare aferente documentației de amenajarea teritoriului „Reactualizare PATJ Maramureș”, poate să își exprime observațiile on-line la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin fax la numărul: 0262.213.945 sau direct la registratura Consiliului Județean Maramureș, cu sediul în Baia Mare, str. Gh. Șincai, nr. 46, sau pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., în 20 de zile de la data publicării prezentului anunț. Documentația este atașată în partea de jos a prezentului anunț.

Persoana responsabilă cu informarea și consultarea publicului este Sorina Ioana Radu în cadrul Direcției Arhitect Șef, telefon: 0262.202.580, interior 180, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cu considerație.

Președinte
Ionel Ovidiu BOGDAN

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.