ANUNŢ: Promovarea în cadrul aplicației "VISIT MARAMURES"

04 Iunie 2020 138
Având în vedere strategia de promovare a tradiţiilor şi obiceiurilor păstrate de-a lungul timpului în Maramureş, în scopul atragerii unui număr cât mai mare de vizitatori, Consiliul Judeţean Maramureș invită toţi agenţii economici care desfăşoară activităţi în domeniul turistic să se alăture acestui proiect de promovare a județului. Totodată, se actualizează baza de date cu privire la situaţia tuturor unităţilor de cazare/unităților de servirea mesei din județ, prezente în circuitul turistic, care va fi folosită şi pentru promovarea în cadrul aplicației “VISIT MARAMURES”, aplicație disponibilă gratuit pe platformele IOS și Android.
Visit Maramureş este o aplicaţie bilingvă (română - engleză) care facilitează accesul unei palete mai largi de utlizatori, interactivă prin indicarea poziţiei utilizatorului şi posibilitatea de a-l ghida pe acesta prin funcţia de rutare. Aplicaţia funţionează preponderent online, dar are posibilitatea de a funcţiona şi parţial offline. Aplicaţia ofera vizitatorilor informații despre: obiective turistice, cazare și gastronomie, evenimente, trasee și informaţii turistice - Centre informare turistică/Salvamont Maramureș și harta Maramureşului.

Operatorii de turism care doresc să fie promovați gratuit în cadrul aplicației “VISIT MARAMURES” sunt rugați să transmită următoarele documente:
  • date de contact (număr telefon, adresa e-mail și adresa unității, pagină web);
  • certificatul de clasificare şi anexa unităţii turistice;
  • trei fotografii relevante privind unitatea turistica, cu drept de utilizare în scopul promovării (internet, tipărituri etc);
  • o scurtă descriere a unităţii de cazare şi a serviciilor oferite potenţialilor clienţi.

Documentele se transmit pe e-mail, la următoarele adrese: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; telefon 0262 206 113.

Președintele Consiliului Județean Maramureș
Gabriel Valer ZETEA
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.