ANUNŢ DE PARTICIPARE - finanţări nerambursabile din bugetul propriu - domeniile: sport, cultură, tineret

20 Martie 2018 3455
Judeţul Maramureş prin Consiliul Judeţean Maramureş acordă în anul 2018 finanţări nerambursabile din bugetul propriu, în baza Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare, pentru următoarele domenii:
  1. sport: 400 mii lei
  2. cultură: 930 mii lei
  3. tineret: 400 mii lei
Informaţii privind condiţiile de finanţare şi procedura de selecţie a proiectelor sunt prevăzute în “Ghidul solicitantului” pentru fiecare domeniu în parte. Acestea se pot obţine de la sediu, camerele 33 şi 37 sau de pe site-ul instituţiei: www.cjmaramures.ro, începând cu data publicării prezentului anunţ.

Solicitanţii vor depune documentaţia prevăzută în ghid la registratura autorităţii finanţatoare - Consiliul Judeţean Maramureş din Baia Mare, str. Gheorghe Şincai, nr. 46, cam. 24.

Atribuirea contractelor de finanţare nerambursabilă se va face pe bază de selecţie de oferte de către comisii aprobate prin hotărâri ale Consiliului judeţean. Comisia de selecţie va comunica solicitanţilor neselecţionaţi, la încheierea procedurii, motivele neacordării finanţării, iar celor selecţionaţi nivelul sumelor aprobate în vederea încheierii contractelor de finanţare în maxim 30 zile de la încheierea evaluării.

Autoritatea finanţatoare Judeţul Maramureş prin Consiliul Judeţean Maramureş reduce termenul de depunere a solicitărilor pentru cele trei domenii, de la 30 de zile la 15 zile, conform prevederilor art. 20, alin. (2) din Legea nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general, cu modificările şi completările ulterioare.

Accelerarea procedurii de selecţie se datorează necesităţii de demarare a proiectelor asociaţiilor, fundaţiilor şi cluburilor sportive, care solicită finanţare nerambursabilă din bugetul judeţului.

Termenul limită de depunere a proiectelor este data de 05.04.2018, ora 14:00.

Perioada de selecţie şi evaluarea a proiectelor este: 10.04.2018-27.04.2018.

Anunţul de participare a fost publicat în Monitorul oficial al României, Partea a VI-a, nr. 51 din data de 19.03.2018.

Preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş
Gabriel Valer ZETEA
Publicat în Anunţuri

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.