Anunț de deschidere a apelului de solicitări pentru acordarea ajutorului de stat în baza Schemei de ajutor de stat pentru stimularea activității companiilor aeriene în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19

05 Octombrie 2021 162
Unitatea administrativ-teritorială Județul Maramureș, în calitate de furnizor al Schemei de ajutor de stat pentru susținerea activității operatorilor aerieni în contextul crizei economice generate de pandemia COVID-19 și Regia Autonomă Aeroportul Internațional Maramureș, în calitate de administrator al acesteia, anunță prin aceasta deschiderea apelului de solicitări pentru acordarea ajutorului de stat în valoare totală de 1.200.000 de euro.
Data începerii acceptării cererilor – 05 octombrie 2021.
Data de închidere pentru acceptarea cererilor – 05 noiembrie 2021.

Orice întrebări cu privire la apelul de solicitări trebuie trimise în timpul apelului de solicitări la următoarea adresă de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Solicitantul ajutorului trebuie să transmită o solicitare de ajutor, însoțită de documentele menționate în cadrul schemei la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Pentru mai multe detalii click aici.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.