Suspendare concurs pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Biroul relații externe din cadrul Consiliului județean Maramureș, programat în data de 17 mai 2018 – proba scrisă

CONSILIUL JUDEŢEAN MARAMUREŞ
Nr. 4512 / 17.05.2018

ANUNŢ

Având în vedere Adresa nr. 28391/2018 prin care Agenția Națională a Funcționarilor Publici suspendă concursul pentru ocuparea funcției publice de execuție vacantă de consilier, clasa I, grad profesional superior – Biroul relații externe din cadrul Consiliului județean Maramureș, programat în data de 17 mai 2018 – proba scrisă.
CONSILIUL JUDEŢEAN MARAMUREŞ anunță suspendarea concursului, în conformitate cu prevederile art. 73 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor de organizare și dezvoltare a carierei funcționarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare. Procedura de organizare și desfășurare a concursului va fi reluată, la o data ulterioară, pe care o vom comunica, în condițiile legii.

PREŞEDINTE,
Gabriel Valer ZETEA

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.