REZULTATUL soluţionării Contestaţiei nr. 9044 / 26.09.2017 depusă de doamna Ojan Izabella la proba interviului la concursul pentru ocuparea funcţiei contractuale de consilier juridic debutant la Serviciul UIP/UMP SMID Maramureş

27 Septembrie 2017

Comisia de soluţionare a contestaţiilor la concursul pentru ocuparea funcţiilor contractuale (perioadă determinată) vacante din cadrul Direcţiei de dezvoltare şi implementare proiecte – Serviciul UIP/UMP SMID Maramureş, numită prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului judeţean Maramureş nr. 763/25.08.2017, a analizat contestaţia depusă de doamna Ojan Izabella.
CONSILIUL JUDEŢEAN MARAMUREŞ
COMISIA DE SOLUŢIONARE A CONTESTAŢIILOR
Nr. 9111 / 27.09.2017

REZULTATUL

soluţionării Contestaţiei nr. 9044 / 26.09.2017 depusă de doamna Ojan Izabella la proba interviului la concursul pentru ocuparea funcţiei contractuale (perioadă determinată) de consilier juridic debutant
la Serviciul UIP/UMP SMID Maramureş din cadrul Direcţiei de dezvoltare şi implementare proiecte

Comisia de soluţionare a contestaţiilor la concursul pentru ocuparea funcţiilor contractuale (perioadă determinată) vacante din cadrul Direcţiei de dezvoltare şi implementare proiecte – Serviciul UIP/UMP SMID Maramureş, numită prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului judeţean Maramureş nr. 763/25.08.2017, a analizat contestaţia depusă de doamna Ojan Izabella.

În conformitate cu prevederile art. 32 alin. (2) și art. 33 din H.G. nr.286/2011 pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar vacant corespunzător funcţiilor contractuale şi a criteriilor de promovare în grade sau trepte profesionale imediat superioare a personalului contractual din sectorul bugetar plătit din fonduri publice, cu modificările și completările ulterioare, comisia de soluționare a contestațiilor are competența de a analiza interviul , în termen de o zi lucrătoare de la expirarea termenului de depunere a contestațiilor.

Comisia de soluționare a contestațiilor s-a întrunit în data de 27 septembrie 2017, ora 12.00, a audiat înregistrarea probei interviului susținut de doamna Ojan Izabella în data de 25 septembrie 2017 și a acordat punctaje conform planului de interviu.

Comisia a admis contestaţia depusă de doamna Ojan Izabella și a modificat punctajul de la 96,00 puncte la 99,66 puncte.

Potrivit art. 35 din H.G. nr. 286/2011, cu modifiările şi completările ulterioare, candidatul nemulţumit de modul de soluţionare a contestaţiei se poate adresa instanţei de contencios administrativ, în condiţiile legii.

Secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor David Rodica

Afişat azi 27 septembrie 2017, ora 13.00

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.