Rezultatul probei interviu la concursul de recrutare organizat în vederea ocupării a două funcţii publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad superior la Biroul relații externe, din data de 31 august 2018 ora 10

31 August 2018
Nr. 350/31.08.2018

Rezultatul probei interviu

la concursul de recrutare organizat în vederea ocupării a două funcţii publice de execuție vacante de consilier, clasa I, grad superior la Biroul relații externe, din data de 31 august 2018 ora 10

În conformitate cu dispoziţiile art. 61 din H.G nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, comisia de concurs anunţă rezultatele probei interviu:

  • Consilier, clasa I, grad superior – Biroul relații externe – Direcția de dezvoltare și implementare proiecte (domeniul de licență relații internaționale și studii europene, inginerie, economie, economie și afaceri internaționale)
Nr. crt. Numele şi prenumele candidatului Punctaj probă Rezultatul probei interviu
1.  CĂPÎLNEAN MARGARETA  90 puncte  ADMIS

  • Consilier, clasa I, grad superior – Biroul relații externe – Direcția de dezvoltare și implementare proiecte (domeniul de licență relații internaționale, științe administrative, științe ale comunicării)

Nr. crt. Numele şi prenumele candidatului Punctaj probă Rezultatul probei interviu
1.  SZANISZLO GHEORGHE PAUL  93,66 puncte  ADMIS

Conform art. 61 alin. (5) lit. a) din HG nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, sunt declaraţi admişi la proba scrisă, candidaţii care au obţinut minimum 50 de puncte.

În conformitate cu art. 63 din HG nr. 611/2008, cu modificările şi completările ulterioare, candidaţii nemulţumiţi de rezultatul obținut la proba interviu, pot depune contestaţie în termen de cel mult 24 ore de la afișarea rezultatului la secretarul comisiei de soluționare a contestațiilor.

Afişat astăzi 31.08.2018, ora 12,00, la sediul Consiliului Județean Maramureș

Secretar comisie de concurs: David Carmela Elena – consilier, Birou resurse umane

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.