Rezultatul probei de interviu pentru recrutarea personalului contractual pe posturi în afara organigramei, respectiv inspector de specialitate debutant (expert tehnic) în cadrul Proiectului "OVERCOMING BARRIER"

25 Octombrie 2021
Consiliul Județean Maramureș
Comisia de selecție constituită
conform Dispoziției Președintelui nr. 489/07.10.2021
Nr. 22119 / 25.10.2021

Rezultatul probei de interviu
pentru recrutarea personalului contractual pe posturi în afara organigramei, respectiv inspector de specialitate debutant ( expert tehnic) în cadrul Proiectului ”OVERCOMING BARRIER” – impoving the mobility of residents of the border region of Transcarpathia, Maramures and Szabolcs - Szatmar - Bereg, Transfrontalier HUSKROVA ENI CBC 2014-2020

Având în vedere prevederile art. 17 din Procedura de recrutare și selecție pentru încadrarea de personal cu contract de muncă pe perioadă determinată, pe posturi în afara organigramei, aprobată prin Dispoziția nr. 499/2018, comisia de selecție comunică următorul rezultat al interviului:
Nr. crt.  Funcția în proiect  Număr de înregistrare a dosarului de concurs   Punctaj interviu Rezultatul probei de interviu 
1.  Expert tehnic  21493 / 15.10.2021  66 puncte  ADMIS 

Conform art. 17 alin. (2) din Procedura de recrutare și selecție pentru încadrarea de personal cu contract de muncă pe perioadă determinată, pe posturi în afara organigramei aprobată prin Dispoziția nr. 499/2018 sunt declarați admiși la proba de interviu, candidații care au obținut minimum 50 de puncte.

Conform art. 18 alin.(1) din Procedura de recrutare și selecție pentru încadrarea de personal cu contract de muncă pe perioadă determinată, pe posturi în afara organigramei aprobată prin Dispoziția nr. 499/2018, candidații nemulțumiți de nota obținută, pot depune contestație în termen de cel mult 24 de ore de la momentul afișării rezultatului la registratura Consiliului județean Maramureș.

Afișat astăzi 25.10.2021, la ora 13,00 la sediul Consiliului Județean Maramureș și pe pagina de internet a instituției.

Secretar comisie de selecție:
Simicorescu Sorina,
consilier Birou Resurse Umane

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.