REZULTATUL PRIMEI ETAPE la Concursul de proiecte de management organizat pentru ocuparea postului de manager la Şcoala Populară de Artă “Liviu Borlan “Baia Mare

23 Martie 2017

Comisia de concurs, numită prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului judeţean Maramureş nr. 384/2017, s-a întrunit în data de 22 martie 2017 ora 16,00 la sediul Consiliului judeţean Maramureş şi a procedat la analiza proiectelor de management în vederea ocupării postului de manager la Şcoala Populară de Artă “Liviu Borlan “Baia Mare.
SECRETARIATUL COMISIEI DE CONCURS
Constituit conform dispozitiei nr. 387/2017
a Preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş

NR.2347/23.03.2017

REZULTATUL PRIMEI ETAPE

la Concursul de proiecte de management organizat pentru ocuparea postului de manager la Şcoala Populară de Artă “Liviu Borlan “Baia Mare

Comisia de concurs, numită prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului judeţean Maramureş nr. 384/2017, s-a întrunit în data de 22 martie 2017 ora 16,00 la sediul Consiliului judeţean Maramureş şi a procedat la analiza proiectelor de management în vederea ocupării postului de manager la Şcoala Populară de Artă “Liviu Borlan “Baia Mare.

În urma analizei proiectelor de management, Comisia de concurs a acordat următoarele note:

Nr.crt. Numele şi prenumele Nota obţinută la analiza proiectului de management  Observaţii
 1. Petreuş Marinel  7,64  
 2. Dan Daniel Marius  8,05   

Susţinerea proiectului de management pentru candidaţii care au obţinut în prima etapă a concursului nota minimă 7, va avea loc marţi, 28 martie 2017 ora 10,00 la sediul Consiliului Judeţean Maramureş.

În conformitate cu prevederile art. 9 alin. 9 din Regulamentul de organizare şi desfăşurare a concursului de proiecte de management aprobat prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Maramureş nr. 21/2017. ”Persoanele care doresc să asiste la etapa interviului vor depune o solicitare în acest sens la secretariatul comisiei de concurs, în care vor preciza datele personale de identificare, cu cel puţin 2 ore înainte de desfăşurarea acestuia. Persoanele care asistă în acest mod la etapa interviului nu au dreptul să intervină în cadrul discuţiilor şi/sau să înregistreze pe orice suport fizic modul de derulare a interviului.”

Afişarea rezultatelor s-a făcut la avizierul şi pe site-ul Consiliului Judeţean Maramureş, precum si al Școlii Populare de Artă “Liviu Borlan “ Baia Mare în data de 23 martie 2017, ora 10,00.

SECRETARIATUL COMISIEI DE CONCURS,

Muntean Mihaela _____________________
Labici Mihai___________________________
Taloş Otilia_____________________________
David Carmela __________________________

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.