Anunț public de recrutare specialisti pentru formarea comisiei de selecție a proiectelor culturale și a comisiei de soluționare a contestațiilor

01 Aprilie 2024
În vederea constituirii bazei proprii de date, Județul Maramureş invită specialiști – experți evaluatori să-și depună candidatura pentru formarea comisiilor de selecție a proiectelor culturale și a comisiei de soluționare a contestațiilor.

Conform prevederilor art.12 alin. (2), lit. b) din Ordonanța nr.51/1998 privind îmbunătățirea sistemului de finanțare nerambursabilă a proiectelor culturale, candidatul trebuie să aibă o experienţă de minimum 3 ani sau după caz, cel puţin 2 ani în managementul şi/sau evaluarea proiectelor culturale.
Specialiştii vor fi nominalizaţi prin dispoziţia preşedintelui consiliului judeţean şi nu pot face parte din categoria personalului angajat prin contract individual de muncă încheiat cu autoritatea finanţatoare, iar numărul acestora trebuie să fie mai mare decât numărul reprezentanţilor autorităţii.

Componenţa nominală a comisiei se face publică numai după încheierea sesiunii de selecţie.

Dosarul de candidatură trebuie să conțină următoarele
  • Cerere de înscriere,
  • Curriculum vitae,
  • Copie după CI,
  • Documente care atestă experiența profesională de cel puțin 3 ani în managementul proiectelor culturale și/ sau de cel puțin 2 ani în evaluarea proiectelor culturale, în domeniile pentru care se organizează sesiunea de selecție,

Acreditarea expertizei în evaluarea proiectelor de către un organism abilitat, constituie un avantaj.
  • Declarație de consimțământ privind prelucrarea și utilizarea datelor cu caracter personal (model Anexa nr. 4 la Ghidul solicitantului),
Precizăm că în conformitate cu legea, NU POATE FI EVALUATOR o persoană care:
  • are proiecte depuse spre finanțare,
  • face parte din echipa unui proiect înscris spre finanțare,
  • are statut de funcționar public,
  • are contract individual de muncă încheiat cu autoritatea finanțatoare; în acest sens se va da o Declarație pe propria răspundere.

Depunerea candidaturii se va face până la data de 16 aprilie 2024, ora 16.00 la Registratura Consiliului Județean Maramureş, Consiliul Judeţean Maramureş, Str. Gh. Șincai, nr. 46, 430311 Baia Mare, Registratură, camera nr. 25. Informații suplimentare se pot obține la tel. 0262-211946 sau pe e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

PREȘEDINTE
Ionel Ovidiu Bogdan

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.