Servicii organizare eveniment

15 Mai 2019 211
Consiliul Judeţean Maramureș derulează achiziţia publică pentru atribuirea contractului de ”Servicii organizare eveniment” necesară implementării proiectului:„MaraQuality", cod SIPOCA 73/cod SMIS 122738 finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Cererea de proiecte CP4/2017, Sprijinirea autorităților și instituțiilor publice locale, atât din regiunile mai dezvoltate, cât și din regiunile mai puțin dezvoltate, conform documentaţiei de atribuire şi a documentelor ataşate.
Pentru o achizitie transparentă s-a postat în SICAP anunțul de publicitate ADV1078484 din data de 14.05.2019.

Ofertele vor fi depuse exclusiv la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.. Data limită de depunere a ofertei: 22 mai 2019, ora 10:33.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați la: telefon/fax 0262.211.947 sau telefon 0262.202.533 sau email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Solicitările de clarificări se vor adresa exclusiv pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la acestea vor fi publicate pe site-ul https://www.cjmaramures.ro/monitorul-oficial-local/alte-documente/achizitii-publice la secţiunea aferentă anunţului de participare. Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar şi complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informaţii suplimentare este de 1 zi lucrătoare înainte de data limită de depunere a ofertelor.
Publicat în Achiziţii publice

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.