Servicii de verificare, întreținere, revizii și reparații pentru echipamentele de aer condiționat și pentru frigiderele din dotarea Consiliului Județean Maramureș și a Centrului Militar Județean Maramureș

28 Iunie 2019 67
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziția publică pentru atribuirea contractului de ”Servicii de verificare, întreținere, revizii și reparații pentru echipamentele de aer condiționat și pentru frigiderele din dotarea Consiliului Județean Maramureș și a Centrului Militar Județean Maramureș”.

Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, sectiunea Documente – Publicitate anunturi, anunt de publicitate nr. ADV1089176/28.06.2019.
Ofertele vor fi depuse doar la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pana la data de 03.07.2019, ora 12:00.

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.