Servicii de supervizare a lucrărilor de construire aferente obiectivului de investiții EXTINDEREA ȘI DOTAREA AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI DE BOLI INFECȚIOASE ȘI PSIHIATRIE BAIA MARE

22 August 2023 89
Județul Maramureș derulează achiziția publică având ca obiect “Servicii de supervizare a lucrărilor de construire aferente obiectivului de investiții EXTINDEREA ȘI DOTAREA AMBULATORIULUI INTEGRAT AL SPITALULUI DE BOLI INFECȚIOASE ȘI PSIHIATRIE BAIA MARE”.
Operatorii economici interesați pot accesa site-ul www.e-licitatie.ro, secțiunea Inițieri de proceduri de achiziție – Publicitate anunțuri, anunț de publicitate nr. ADV1380351/ 22.08.2023.

Ofertele vor fi depuse doar la adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 06.09.2023, ora 10:00.

ACHIZIȚII DIRECTE
Contracte peste 5000 Euro

Link-uri rapide

Informaţii utile


MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.