Servicii de pază a obiectivului Centrul de vizitare din Pasul Prislop – Parcul Național Munții Rodnei

25 Februarie 2020 143
Consiliul Judeţean Maramureș derulează achiziţia publică pentru atribuirea contractului având ca obiect prestarea de Servicii de pază a obiectivului Centrul de vizitare din Pasul Prislop – Parcul Național Munții Rodnei, conform documentaţiei de atribuire şi a documentelor ataşate.

Adresa la care trebuie transmisă/depusă oferta: Registratura Consiliului Județean Maramureș, Baia Mare, str. Gheorghe Șincai, nr. 46, camera 25.
Data limită de depunere a ofertei: 04 martie 2020 - ora 12:00.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați : la telefon/fax 0262-211947 sau 0262 202.534, sau pe e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Solicitările de clarificări se vor adresa exclusiv pe e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., iar răspunsurile la acestea vor fi publicate pe site-ul https://www.cjmaramures.ro/monitorul-oficial-local/alte-documente/achizitii-publice la secţiunea aferentă anunţului de participare. Termenul în care autoritatea contractantă va răspunde în mod clar și complet tuturor solicitărilor de clarificări sau informații suplimentare este de 1 zi înainte de data limită de depunere a ofertelor, în măsura în care aceste solicitări vor fi adresate în termenul prevăzut la secțiunea I din Fișa de Date, respectiv 2 zile lucrătoare înainte de data limita de depunere a ofertelor.
Publicat în Achiziţii publice

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.