Lucrări de igienizare, reparații și renovare a spațiului administrativ, respectiv apartamentul în care funcționează actualmente (I) și spații din apartamentul învecinat (II) aferente Substației de Ambulanță Sighetu Marmației - ANUNȚ REPUBLICAT

22 Februarie 2019 225
Consiliul Județean Maramureș derulează achiziția publică pentru Lucrări de igienizare, reparații și renovare a spațiului administrativ, respectiv apartamentul în care funcționează actualmente (I) și spații din apartamentul învecinat (II) aferente Substației de Ambulanță Sighetu Marmației.
Operatorii economici interesați vor accesa site-ul http://sicap-prod.e-licitatie.ro/pub, secțiunea MENIU - Inițieri de proceduri de achiziție - Publicitate anunțuri, anunț de publicitate nr. ADV1051457/22.02.2019 pentru toate detaliile achiziției, inclusiv pentru documentaţia aferentă.

Ofertele și toate documentele solicitate vor fi depuse doar la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până la data de 28.02.2019 ora 12:00. Toată corespondența între autoritatea contractantă și ofertanți se va desfășura exclusiv prin mijloace de comunicare electronice – e-mail.

Odată cu oferta transmisă la adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. se va transmite şi dovada postării ofertei în catalogul electronic pus la dispoziţie în SEAP, conform celor precizate în anunţ.
Publicat în Achiziţii publice

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.