CERCETARE DE PIAȚĂ: Realizare lucrări de reparaţii la Staţia de Transfer de la Moisei din cadrul proiectului "Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș"

07 Decembrie 2018 265
Către toți operatorii economici interesați,

Consiliul Județean Maramureș dorește să realizeze lucrări de reparaţii la Staţia de Transfer de la Moisei din cadrul proiectului ",Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș".

În vederea stabilirii unei valori estimate totale fără TVA, pentru achiziționarea lucrărilor de înlocuire pompe la instalaţia de incendiu de la Staţia de Transfer Moisei, vă invităm să ne comunicați un preț în lei.

Totodată vă rugăm să ne comunicați și perioada estimată pentru prestarea acestor lucrări.
Nr. Crt. Activități
Durata
- zile -
Suma / lei
- fără TVA -
1. 1. Pompă golire bazin incendiu
- Grup pompare apă potabilă, echipat cu 2 electropompe orizontale multietajate (1A+1R), din otel-inox, Qpompa=2l/s H=50mCA, P=2.2kW pornire direct, U=3x380V;
- Grupul se va racorda la instalaţia existentă, şi va include colectoarele pe aspiraţie şi refulare, clapeţi de sens, vane de izolare (câte 2 pentru fiecare pompă), 1 manometru, 1 senzor de presiune 4-20mA, cadru de bază şi tablou de automatizare pentru comanda pompelor cu automat de rotire pentru uzura uniformă şi contorizarea orelor de funcţionare, protecţie lipsă apă - inclusă.

2. Pompă incendiu
- Grup pompare apă potabilă, echipat cu 2 electropompe verticale multietajate (1A+1R), din oţel-inox, Qpompa=5l/s H=80mCA, P=7.5kW pornire direct, U=3x380V;
- Grupul se va racorda la instalaţia existentă, şi va include colectoarele pe aspiraţie şi refulare, clapeţi de sens, vane de izolare (câte 2 pentru fiecare pompă), 1 manometru, 1 senzor de presiune 4-20mA, cadru de bază şi tablou de automatizare pentru comanda pompelor cu automat de rotire pentru uzura uniformă şi contorizarea orelor de funcţionare, protecţie lipsă apă - inclusă.

3. Pompă umplere bazin incendiu
- Grup pompare apă potabilă, echipat cu 2 electropompe orizontale multietajate (1A+1R), din otel-inox, Qpompa=2 l/s H=20mCA, P=1.5kW pornire direct, U=3x380V;
- Grupul se va racorda la instalaţia existentă, şi va include colectoarele pe aspiraţie şi refulare, clapeţi de sens, vane de izolare (câte 2 pentru fiecare pompă), 1 manometru, 1 senzor de presiune 4-20mA, cadru de bază şi tablou de automatizare pentru comanda pompelor cu automat de rotire pentru uzura uniformă şi contorizarea orelor de funcţionare, protecţie lipsă apă – inclusă.

4. Pompă submersibilă pentru evacuarea apei care intră accidental în camera pompelor, U=220 V.
   
2. Manoperă – demontare/montare grupuri de pompare şi punere în funcţiune, inclusiv probe de funcţionare.    
    
 TOTAL:    

Vă rugăm să ne comunicați prețul dumneavoastră până cel târziu la data de 21.12.2018, ora 12:00. Preţul va include toate cheltuielile indirecte cu transportul materialelor şi a personalului.

Prețul se va transmite în format electronic / scanare către Consiliul Județean Maramureș, în atenţia doamnei Claudia-Maria BREBAN, director executiv în cadrului Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau prin fax la numărul: 0262-213.945.

Cu stimă și considerație,

Gabriel-Valer ZETEA
Președinte al Consiliului Județean Maramureș

Claudia-Maria BREBAN
Director executiv,

Întocmit:
Dinu MAXIM
Inspector de specialitate,
Tel int. 252
Publicat în Achiziţii publice

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.