CERCETARE DE PIAȚĂ: Proiectare și execuție lucrări pentru alimentarea cu energie electrică a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor din satul Sârbi, comuna Fărcașa, aferent proiectului ”Fazarea Proiectului SMID în județul Maramureș”

19 Noiembrie 2018 283
Către toți operatorii economici interesați,

Consiliul Județean Maramureș dorește să realizeze investiţia: Proiectare și execuție lucrări pentru alimentarea cu energie electrică a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor din satul Sârbi, comuna Fărcașa, aferent proiectului ”Fazarea Proiectului Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Maramureș”.
Noua instalaţie care se va proiecta şi executa, se va racorda la celula trafo existentă, aferentă PCab, în satului Sârbi, comuna Fărcaşa şi are următoarele caracteristici/cerinţe tehnice:
  • conform Avizului Tehnic de Racordare se va executa o linie electrică subterană (LES 20 kV) cu cablu A2XSY 3x1x150/16 mmp pe o lungime de 550 m care se va racorda la celula trafo aferentă PCab până la un transformatorul 20/0,4 kV – 1000 kVA existent în incinta CMID

În vederea stabilirii unei valori estimate totale fără TVA pentru achiziționarea lucrărilor de Proiectare și execuție lucrări pentru alimentarea cu energie electrică a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor din satul Sârbi, comuna Fărcașa, vă invităm să ne comunicați un preț în lei.

Totodată vă rugăm să ne comunicați și perioada estimată pentru prestarea acestor lucrări.

Nr. Crt. Activități Durata
-zile-
Suma/lei
-fără TVA-
1. Proiectare și execuție lucrări pentru alimentarea cu energie electrică a Centrul de Management Integrat al Deșeurilor din satul Sârbi    

Vă rugăm să ne comunicați prețul dumneavoastră până cel târziu 25.11.2018, ora 12:00. Prețul se va transmite în format electronic/scanare către Consiliul Județean Maramureș, doamnei Claudia BREBAN, director executiv în cadrului Direcției de Dezvoltare și Implementare Proiecte, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Cu stimă și considerație,

Gabriel-Valer ZETEA
Președinte al Consiliului Județean Maramureș

Director executiv,
Claudia-Maria BREBAN
Publicat în Achiziţii publice

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.