CERCETARE DE PIAȚĂ: Execuție lucrări de reparații la instalația electrică care deservește Corpul B al clădirii Palatului Administrativ Maramureș

15 Octombrie 2018 261
Nr. 4030 / 12.10.2018

Către toți operatorii economici atestați ANRE interesați,

Consiliul Județean Maramureș, cu sediul în Municipiul Baia Mare, strada Gheorghe Şincai, nr. 46, Județul Maramureș, dorește să achiziționeze: “Execuție lucrări de reparații la instalația electrică care deservește Corpul B al clădirii Palatului Administrativ Maramureș”.

În vederea stabilirii lucrărilor ce sunt necesare a se efectua pentru aducerea în stare optimă de funcționare a instalației electrice care deservește Corpul B al clădirii Palatului Administrativ Maramureș, precum și pentru întocmirea corectă a ofertei, vă invităm să vizitați sediul Consiliului Județean Maramureș la adresa menționată mai sus, în zilele lucrătoare, de luni până joi între orele 8-16:30 și vineri între orele 08-14:00. Solicitarea de vizitare a imobilului va fi făcută cu cel puțin o zi anterioară zilei în care se dorește vizitarea.

Oferta se va transmite în format electronic, scanată, către Consiliul Județean Maramureș, Direcția Economică și Patrimoniu, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., până cel târziu în data de 25.10.2018 la orele 12:00.

Cu stimă și considerație,

Gabriel Valer ZETEA
Președinte al Consiliului Județean Maramureș

Adriana Maria Petruț
Director executiv

Întocmit,
Liviu Dobrican
Şef serviciu administrativ
Publicat în Achiziţii publice

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.