Simpozion «Eficienţa energetică şi energii regenerabile în infrastructura românească: producţia de energie»

06 Aprilie 2016

Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană vă invită la Simpozionul cu tema «Eficienţa energetică şi energii regenerabile în infrastructura românească: producţia de energie», care se va desfăşura la Hotelul Intercontinental, în 12 aprilie 2016, între orele 9:00-16:00, în sala Fortuna.
Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană vă invită la Simpozionul cu tema «Eficienţa energetică şi energii regenerabile în infrastructura românească: producţia de energie», care se va desfăşura la Hotelul Intercontinental, în 12 aprilie 2016, între orele 9:00-16:00, în sala Fortuna.

Evenimentul iniţiat şi finanţat de Ministerul Federal al Economiei şi Energiei din Germania se adresează firmelor româneşti şi germane interesate să dezvolte afaceri bilaterale în domeniul eficienţei energetice şi are ca scop promovarea pe plan local a sistemelor şi produselor germane din acest domeniu.

Opt firme germane care doresc să intre şi să-şi consolideze poziţia pe piaţa din Romania îşi vor prezenta pe scurt sistemele şi produsele.

Înscrierea participanţilor se face până joi, 7 aprilie 2016, la numărul de fax 021-223.10.50 sau pe email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Alte detalii şi formularul de participare le puteţi cere pe nr tel 021-207 91 17.

Costurile participării la acest eveniment sunt suportate de Ministerul Federal al Economiei şi Energiei din Germania prin programul German Energy Solutions.

Persoana de contact:

Dr. Ilinca Pandele
Consultant
Market Entry & Business Development
Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană
Str. Clucerului 35, Bucureşti

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare Proiecte, Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, Consiliul Judeţean Maramureş, tel. : 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.