Propunere de parteneriat - proiect “Erasmus+”, acţiunea-cheie 3 “Iniţiative pentru inovarea politicilor – Incluziune socială prin intermediul educaţiei, a formării şi a tineretului”

18 Aprilie 2016

Asociaţia "Arcidonna" din Palermo, regiunea italiană Sicilia, caută parteneri pentru un proiect “Erasmus+”, acţiunea-cheie 3 “Iniţiative pentru inovarea politicilor – Incluziune socială prin intermediul educaţiei, a formării şi a tineretului”.
Asociaţia "Arcidonna" din Palermo, regiunea italiană Sicilia, caută parteneri pentru un proiect “Erasmus+”, acţiunea-cheie 3 “Iniţiative pentru inovarea politicilor – Incluziune socială prin intermediul educaţiei, a formării şi a tineretului”. 

Proiectul îşi propune să promoveze o nouă cultură a nonviolenţei şi egalităţii de şanse în rândul tinerilor, familiilor şi în rândul factorilor de decizie la nivel local. Iniţiativa va folosi metodologii educaţionale formale şi informale pentru stimularea procesului participativ, în scopul de a implica în mod direct grupurile ţintă.

Parteneri căutaţi: asociaţii, organizaţii, universităţi, centre de cercetare cu experienţă în acţiuni privind egalitatea de gen, nediscriminarea şi oportunităţi egale.

Data limită pentru manifestarea interesului: cât de repede se poate; data pentru depunerea aplicaţiilor: 30 mai 2015.

Contact pentru manifestarea interesului: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Fişa de prezentare se regăseşte în anexă.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon : 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.