Propunere de parteneriat Europa pentru cetățeni, Spania, Municipalitatea La Palma del Condado

08 August 2019
Municipalitatea La Palma del Condado din regiunea Andaluzia (Spania) caută parteneri pentru o propunere de proiect ce urmează să fie depusă ca aplicație la cererea deschisă a programului «Europa pentru cetățeni» - EACEA-51/2018 – acțiuni de cofinanțare pentru 2019, componenta 2: «Angajament democratic şi participare civică».

Titlul propunerii: “PASEO: Pilgrims' cities engagement for Achieving a Social Europe On going” (Responsabilizarea orașelor de pelerini pentru realizarea unei Europe sociale în desfășurare).

Ideea proiectului: este de a conecta orașele/comunitățile renumite pentru pelerinajele religioase pentru a apăra valorile europene. Promotorii consideră că aceste comunităţi au valori speciale care integrează o parte importantă a valorilor europene precum democrația, dialogul, integrarea socială.
Interesul specific al proiectului este schimbul de rezultate ale administrațiilor locale, organizațiilor non-profit şi religioase şi ale părților interesate din comunitățile de dimensiuni mici şi rurale.

Pentru participare la acest proiect, promotorii solicită o descriere a motivației celor care doresc să fie parteneri PASEO şi informații privind următoarele aspecte:
  • propunere a profilului participanților pentru evenimente locale (tineri, seniori, asociații locale, experți, decidenți politici, etc.);
  • propunere pentru vizite ale celor mai bune practici locale (locuri de pelerinaj);
  • un studiu de caz local sau o prezentare a unei acțiuni interesante pentru pelerini;
  • completarea fişei de la sfârșitul documentului din anexă.

Informația trebuie trimisă la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Ayuntamiento de la Palma del Condado

Persoana de contact: dl Andrés Dochao

Termen limită: cât mai curând posibil. Propunerea trebuie depusă oficial până la 1 septembrie a.c.

Cei care îşi manifestă interesul sunt rugați să trimită informația (în copie la mesajul de email) şi către Secretariatul de la Bruxelles al regiunii Andaluzia, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.