Propunere de parteneriat Erasmus + din partea “Ceulaj” - centru de activităţi şi resurse pentru formarea și informarea tinerilor din Mollina (Malaga), Spania

19 Ianuarie 2016

“Ceulaj” - centru de activităţi şi resurse pentru formarea și informarea tinerilor din Mollina (Malaga), Spania, caută parteneri, organizaţii active în domeniul tineretului pentru un proiect de mobilitate Erasmus+, componenta „Tineret”.
“Ceulaj” - centru de activităţi şi resurse pentru formarea și informarea tinerilor din Mollina (Malaga), Spania, caută parteneri, organizaţii active în domeniul tineretului pentru un proiect de mobilitate Erasmus+, componenta „Tineret”.

Program: Erasmus+

Componenta: «Tineret»

Obiective:

Centrul este deopotrivă cadrul adecvat pentru organizarea de întâlniri şi schimb de experienţă între organizaţiile de tineret şi instituţiile publice din domeniu. În fiecare an, complexul ataşat institutului de tineret este vizitat de mii de tineri din diferite ţări, precum şi de specialişti şi politicieni care lucrează în domeniul tineretului.

Prezenta propunere are ca obiectiv reunirea a 40 de tineri + 4 lideri de grup din 3 ţări diferite pentru a dezbate următoarele puncte de interes:
  • piețe de nişă şi surse de locuri de muncă,
  • surse de auto-ocupare a forţei de muncă,
  • utilizarea TIC în responsabilizarea şi activarea şomerilor în cautare de locuri de muncă,
  • oportunităţile pe care UE le oferă în ceea ce priveşte mobilitatea,
  • ajutoare publice şi private pentru antreprenoriat.

Sunt, de asemenea, avute în vedere în cadrul mobilităţii vizite la companii care au posibilitatea oferirii de noi locuri de muncă.

Beneficiarii: Mobilitatea este prevăzută pentru luna septembrie 2016 şi are ca grup ţintă tinerii între 18 şi 30 de ani.

Data limită pentru manifestarea interesului: 26 ianuarie 2016.

Contact: Angel Campillo Rebollo, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, tel. 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.