Propunere de parteneriat din partea unei organizații a societăţii civile din Istanbul, proiecte Erasmus+, componenta Tineret

Istanbul Avrupa Araştırmaları Derneği (İAAD), organizație a societăţii civile din Istanbul, a lansat un apel de parteneriat în vederea construirii de consorții pentru participare şi structurării de propuneri de proiecte de calitate pentru viitoarele cereri „ERASMUS+”, componenta Tineret 2020-2027.
Prezentarea organizaţiei:

IAAD are o experiență în acest domeniu concretizată prin derularea a 13 proiecte ERASMUS+ din 2017 până în prezent (detalii în anexe – fişa PIC a IAAD). Ultimul proiect câștigător, complet conceput şi depus de IAAD, este „B-SPORT+”, implementat de un consorțiu cu 10 parteneri (https://sites.google.com/view/iaad-research/erasmus/hepa-sport/b-sport). În plus, IAAD se dezvoltă în prezent ca o interfață între știință, societate şi companii, pentru domenii precum cercetarea şi dezvoltarea, educația şi formarea, inovația socială şi antreprenoriatul.

Scopul propunerii:

În ceea ce privește actuala propunere de colaborare, IAAD a primit o serie de solicitări de proiectare, pregătire, organizare şi depunere de propuneri pentru apelurile viitoare ERASMUS +. În acest context, organizația lansează un sondaj şi o căutare mai largă care urmează să fie finalizate până în august 2020 pentru a construi propuneri de proiecte:
  1. bazate pe realităţi locale;
  2. care să răspundă şi solicitărilor strategiei reînnoite a UE pentru tineret, propusă de Comisia Europeană pentru 2019-2027.
După transmiterea pe email a formularului PIC din anexă către persoana de contact menționată, completat cu datele specifice ale potențialului partener interesat, va urma un scurt chestionar trimis de IAAD, pentru a începe procesul de selecție.

Contact direct pentru manifestarea interesului: până cel târziu 31 iulie 2020, Bruno SILVA, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., telefon general: +90 533 432 65 05, Skype: mcelleuropa

Anexe:

1) PIF-ul IAAD;
2) formularul PIF care trebuie completat de către parteneri (după ce ați completat fișierul, salvaţi-l înlocuind cuvântul „Name” cu acronimul sau numele organizației/entității dvs. şi cuvântul „Country” cu Romania).

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.