Propunere de parteneriat din partea «Manor Gardens Welfare Trust», organizaţie de caritate orientată către acţiuni sociale şi de sănătate din Islington, Londra de Nord, Anglia

21 Ianuarie 2016

«Manor Gardens Welfare Trust» (Organizaţia de Caritate Manor Gardens), organizaţie orientată către acţiuni sociale şi de sănătate din Islington, Londra de Nord, caută parteneri pentru un proiect ce va fi depus ca aplicaţie la cererea 2015 a Fondului pentru Azil, Migraţie şi Integrare.
«Manor Gardens Welfare Trust» (Organizaţia de Caritate Manor Gardens), organizaţie orientată către acţiuni sociale şi de sănătate din Islington, Londra de Nord, caută parteneri pentru un proiect ce va fi depus ca aplicaţie la cererea 2015 a Fondului pentru Azil, Migraţie şi Integrare.

Program: Fondul pentru Azil, Migraţie şi Integrare

Prioritatea 1 – Integrarea femeilor migrante

Scopul proiectului:

Proiectul va avea ca scop responsabilizarea comunităţilor de refugiaţi şi nou-veniţi pentru depăşirea inegalităţilor cu privire la îngrijirile de sănătate cu care se confruntă aceştia şi ameliorarea sănătăţii şi a bunăstării lor. Acest lucru va fi realizat prin abordarea unor aspecte specifice, cum ar fi barierele lingvistice şi culturale, dar şi practicile tradiţionale periculoase, precum și alte elemente importante care influenţează sănătatea: sărăcia, şomajul şi excluziunea socială.

Obiectivele proiectului:
  • să ofere din experienţa acţiunilor de sprijin al femeilor migrante, în particular beneficiare ale protecţiei internaţionale, acces la cazare, acces la servicii de sănătate adaptate nevoilor particulare şi acces la formare vocaţională şi asistenţă pentru angajare, incluzând servicii pentru facilitarea echilibrului cu viaţa privată şi familia, precum servicii de îngrijire copii şi persoane dependente;
  • să implementeze iniţiative concrete pentru a grăbi integrarea femeilor migrante, incluzând doritorii de azil şi beneficiarii de protecţie internaţională, din societatea care îi primeşte (prin formare, activităţi educaţionale şi recreative, formare vocaţională, ajutor pentru a intra pe piaţa muncii, proiecte anti-discriminare şi iniţiative culturale);
  • să contribuie la consolidarea măsurilor pentru ajutorarea femeilor (scăderea gradului de izolare a acestora şi asigurarea participării lor la viaţa socială locală)

Data estimată de începere a proiectului: ultimul trimestru al 2016

Durata estimată: 2 ani

Data limită pentru manifestarea interesului: 29 ianuarie 2016

Luăm în considerare fie rolul de partener leader, fie posibilitatea altei organizaţii de a fi partener leader.

Contact pentru detalii şi manifestarea interesului:

Dna Iwona Wardach, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, tel. 0262 211 947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.