Propunere de parteneriat din Marea Britanie pentru proiecte Erasmus+

03 Iunie 2020
Eurospeak Language Schools Ltd este o școală privată de limba engleză, acreditată de British Council şi Inspectoratul Școlilor Independente (ISI).

Descriere:

Înființată în 1991, şcoala este un centru acreditat pentru examene Cambridge English și un centru de formare a profesorilor Trinity College London. Oferă o varietate de cursuri de limba engleză și de formare profesională. Au două locații: Reading, Berkshire și Southampton, Hampshire.

Obiectivul principal este de a oferi tuturor cursanților cea mai bună oportunitate de a-și îmbunătăți viața și abilitățile necesare de care au nevoie atât în viața personală cât și profesională, pentru a obține succesul.
Activităţi:

Acest centru este preponderent activ în domeniul educației pentru tineri și adulți, fiind partener ai diferitelor tipuri de proiecte KA1 și KA2. Scopul este să lucreze atât la proiecte locale, cât și internaționale, pentru a acoperi teme și subiecte în funcție de ceea ce grupul țintă consideră interesant.

Activităţile principale ale centrului includ: învățarea limbilor străine, formarea profesională și educațională (VET), înțelegerea interculturală, dezvoltarea comunității și e-learning.

Persoana de contact: Kelsea Mucherino, Manager

Adresa: Eurospeak Language School, 29a Chain Street, Reading, Berkshire United Kingdom Email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., Tel: 01189589599

Informaţii suplimentare se află în ataşament.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.