Lansarea campaniei "UE in regiunea mea 2019"

Mii de proiecte finanțate de UE se află în centrul atenției. Pe parcursul lunii mai a.c., campania „UE în regiunea mea” va permite cetățenilor să descopere mii de proiecte finanțate de UE printr-un concurs de fotografie şi reportaje. Entitățile care sunt implicate într-un proiect finanțat de Europa şi doresc să-l promoveze la scară largă au posibilitatea cu ajutorul #EUinmyRegion să crească vizibilitatea acestuia.
Cum se poate participa?

Organizați o zi a porților deschise în locul unde se realizează proiectul şi promovați-o cu ajutorul hărţii dedicate evenimentelor de pe website-ul oficial al campaniei: https://ec.europa.eu/regional_policy/ro/policy/communication/euinmyregion.

Trimiteți fotografii ale proiectului, iar DG Regio/Comisia Europeană vă va trimite cărţi poştale promoţionale formate din acestea. Daca trimiteți înregistrări video, vă vor fi trimise videoclipuri pregătite pentru reţelele de socializare.

Premiile

Totodată, cei care doresc să se implice în această iniţiativă au posibilitatea să participe la concursul de povestiri sau la un quiz pentru a câştiga premii. Toate informaţiile se regăsesc pe pagina web indicată mai sus.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.