×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 44

Deschiderea cererii de propuneri de proiecte 2014 a programului de cercetare şi dezvoltare "Active and Assisted Living (AAL)"

09 Iunie 2014

Asociaţia de asistenţă pentru autonomie la domiciliu, organizaţie internaţională fără scop lucrativ, structura responsabilă cu punerea în aplicare a programului „Active and Assisted Living (AAL)” şi cu alocarea şi monitorizarea contribuţiei financiare a Uniunii Europene, a deschis cererea de propuneri de proiecte pentru 2014.

 

Descriere: Asociaţia de asistenţă pentru autonomie la domiciliu, organizaţie internaţională fără scop lucrativ, structura responsabilă cu punerea în aplicare a programului „Active and Assisted Living (AAL)” şi cu alocarea şi monitorizarea contribuţiei financiare a Uniunii Europene, a deschis cererea de propuneri de proiecte pentru 2014.

 

Titlul cererii: „Grija pentru viitor: Îmbătrânirea populaţiei implică o nevoie sporită pentru îngrijire. Cum vor contribui TIC la soluţii durabile?”. Program: „Viaţă activă şi asistată” („Active and assisted Living”).

 

Buget: 32.807.000 euro.

 

Beneficiari: instituţii publice, centre de cercetare, companii mari şi IMM-uri, asociaţii, organizaţii ale utilizatorilor finali (fiecare stat participant îşi defineşte tipul de parteneri eligibili; pentru România, vezi ghidul beneficiarului)

 

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi documentul ataşat sau puteţi contacta: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, tel.: 0262.211.947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Documente

 

 

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.