×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 44

Apel de proiecte pentru „ „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formarea profesională continuă”

09 Iunie 2014

Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional, a lansat în data de 10.03.2014 UN APEL NOU DE PROIECTE pentru Domeniul major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formarea profesională continuă”, depunerea proiectelor realizându-se începând cu data de 12.03.2014 până la epuizarea sumelor realocate.

 

Descriere: Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Regional, a lansat în data de 10.03.2014 UN APEL NOU DE PROIECTE pentru Domeniul major de intervenţie 3.4 „Reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea infrastructurii educaţionale preuniversitare, universitare şi a infrastructurii pentru formarea profesională continuă”, depunerea proiectelor realizându-se începând cu data de 12.03.2014 până la epuizarea sumelor realocate.  Caracteristica principală a acestui apel de proiecte o reprezintă finalizarea investiţiilor în infrastructura educaţională preuniversitară începute din alte surse de finanţare şi care în acest moment stagnează din lipsă de fonduri.

Această abordare are în vedere următoarele aspecte:

  • reducerea arieratelor din economie, posibilitatea generării mult mai rapide de cheltuieli în cadrul Programului Operaţional Regional;
  • diminuarea presiunii asupra bugetelor locale şi de stat întrucât aceste proiecte au şansa reală de a fi finalizate până la data de 31 decembrie 2015, lucrările fiind deja demarate şi aflate în stadii avansate de execuţie;
  • scutirea perioadei necesare desfăşurării procedurii de atribuire a contractului de lucrări, acestea fiind deja atribuite.


Solicitanți: în cadrul acestui nou apel de proiecte pot fi solicitanţi de finanţare unităţi administrativ-teritoriale (autorităţi ale administraţiei publice locale), definite conform Legii administraţiei publice locale nr. 215/2001, republicată cu modificările şi completările ulterioare, precum şi parteneriatele dintre unităţile administrativ-teritoriale şi unităţi de învăţământ pre-universitar de stat ce îşi desfăşoară activitatea în imobile aflate în domeniul public al acestora.


Notă. Până la 04.04.2014 au fost depuse 2 (două) cereri de finanţare din judeţul Maramureş.

 

Termen limită: 16.04.2014.


Ghidul solicitantului aferent acestui apel a fost publicat la adresa http://www.inforegio.ro/ro/axa-3.html
Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactaţi la: Serviciul Promovare a Proiectelor de Dezvoltare – Direcţia de Dezvoltare şi Investiţii, tel.: 0262.211.947, e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. .

 

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.