Consultare publică: Ghidul aferent investițiilor în infrastructura agricolă și silvică

Pe 6 mai 2020, Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat în consultare publică ghidul aferent submăsurii 4.3 Investiții pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole și silvice, Componenta - Infrastructura de irigaţii, aferent Programului Național de Dezvoltare Rurală.
Beneficiari eligibili:
  • Organizaţii ale utilizatorilor de apă pentru irigaţii, constituite din proprietari/utilizatori de terenuri agricole conform legislaţiei în vigoare;
  • Federațiile organizațiilor utilizatorilor de apă pentru irigaţii pot depune cereri de finanțare numai în măsura în care sunt deținători de infrastructură secundară de irigații preluată prin protocol/proces verbal de predare-primire/alte documente.

Rata sprijinului public nerambursabil: va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile.

Ce se finanțează:
Cheltuielile eligibile pentru sprijinul FEADR sunt limitate la modernizarea infrastructurii secundare de irigații, clădirilor aferente stațiilor de pompare de punere sub presiune și/sau racordare la utilități, sisteme de contorizare a apei, inclusiv construcția/modernizarea bazinelor de colectare și stocare a apei de irigat.

Perioada consultării:
 Perioada aferentă consultării publice este de 10 zile de la data publicării, respectiv începând cu data de 06.05.2020, iar propunerile pot fi trimise pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ghidul solicitantului se află pe: https://www.fonduri-structurale.ro/stiri/23838/ghidul-aferent-investitiilor-in-infrastructura-agricola-si-silvica-lansat-in-consultare-publica

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.