Cerere pentru exprimarea interesului, iniţiativa "C4T GROUNDWORK"

04 Iulie 2023
Comunitatea de practică C4T - platformă comunitară care urmărește să sprijine teritoriile de coeziune pentru a utiliza mai bine fondurile UE pentru tranzițiile de sustenabilitate – a lansat cererea de exprimare a interesului pentru experţi externi. Aceştia vor avea rolul de a contribui la obţinerea rezultatelor dorite prin iniţiativa „C4T GROUNDWORK” – noua asistență tehnică dedicată coeziunii pentru tranziții durabile.

Acest apel de exprimare a interesului vizează asistența tehnică în mai multe domenii tematice aliniate cu obiectivul C4T, inclusiv: eficiența energetică și emisiile de gaze cu efect de seră, energie regenerabilă, adaptarea la schimbările climatice, apa și managementul durabil al apei, economia circulară și economia eficientă din punct de vedere al resurselor, protecţia și conservarea naturii, a biodiversității și a infrastructurii verzi.
Toate detaliile şi formularul pentru manifestarea interesului sunt disponibile pe pagina oficială a DG Regio: https://ec.europa.eu/regional_policy/whats-new/newsroom/13-06-2023-apply-now-for-cohesion4transitions-c4t-groundwork-call-for-experts_en.

Contact pentru întrebări adresate organizatorilor: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Link-uri rapide

Informaţii utile


Tabără de excelență în Maramureș - PUNTE educațională Maramureș-Hîncești-Strășeni-Ungheni

Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.