Cerere de propuneri de proiecte: "Sprijin pentru implementarea Cadrului de competenţe pentru antreprenoriat"

Comisia Europeană a deschis cererea de propuneri de proiecte “Sprijin pentru implementarea Cadrului de competenţe pentru antreprenoriat” din cadrul COSME – Programul pentru competitivitatea întreprinderilor şi IMM-urilor 2014-2020.

Scopul cererii: este de a transforma cadrul de referinţă EntreComp din idee în acţiune, vizând să reunească valoarea comunităţilor de utilizatori de la nivel local, regional şi naţional. Această iniţiativă urmăreşte să aducă împreună actorii relevanţi dintr-o serie de ţări pentru a crea o comunitate colaborativă care să exploreze modul în care cadrul poate funcţiona ca un catalizator şi un instrument, pentru a stimula aptitudinile antreprenoriale ale tinerilor.
Eligibilitate: autorităţi şi administraţii publice locale, regionale şi naţionale, camere de comerţ, asociaţii de afaceri şi comunităţi colaborative de sprijin pentru afaceri, instituţii de formare şi educaţie, ONG-uri, asociaţii şi fundaţii etc.

Bugetul prevăzut: 1.000.000 €

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor: 22 august 2019 (orele 17 la Bruxelles)

Detalii se află în anexă.

Informare din partea Serviciului Promovare Proiecte – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.