Cerere de propuneri de proiecte 2020 EuropeAid pentru autoritățile locale: parteneriate pentru orașe sustenabile

20 Februarie 2020
Comisia Europeană, prin intermediul Direcției generale pentru cooperare internaționala şi dezvoltare (DEVCO), a lansat cererea de propuneri de proiecte EuropeAid „Autorităţi locale: parteneriate pentru orașe sustenabile”.

Obiectivul prezentei cereri de propuneri: este de a promova dezvoltarea urbană integrată prin parteneriate construite între autoritățile locale ale statelor membre ale UE și ale țărilor partenere, în conformitate cu Agenda 2030 privind dezvoltarea sustenabilă. Parteneriatele vor sprijini autoritățile locale din țările partenere pentru a aborda dezvoltarea urbană durabilă prin consolidarea capacităților și furnizarea de servicii.
În centrul acestei abordări se află și schimburile de experienţă între autoritățile locale (peer-to-peer). Acțiunile ar putea sprijini construirea de noi parteneriate sau ar putea contribui la extinderea parteneriatelor de durată și a relațiilor de cooperare.

Eligibilitate: administrații locale (LA), asociații naţionale şi regionale ale autorităților locale (ALA), inclusiv rețelele urbane constituite în conformitate cu legislația în vigoare a țării, asociaţii internaţionale de autorităţi locale; universităţile şi organizaţiile societăţii civile pot fi asociate în cadrul unui parteneriat.

Bugetul total al cererii: 111.500.000 €

Data limită pentru depunerea notelor de concept (note succinte de prezentare a ideii de proiect): 27 martie 2020 (orele 12:00 la Bruxelles); notele evaluate pozitiv vor fi urmate de o depunere integrală a propunerii (iunie 2020).

Detalii se află în fişa de prezentare.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.