Cerere de proiecte pentru evaluarea viabilității (VAPs) în internaționalizarea pe piață

10 Februarie 2020
Consorțiul responsabil pentru implementarea proiectului-pilot INNOWWIDE, finanțat prin Programul “Orizont 2020”, a lansat cea de-a doua cerere de propuneri de proiecte pe tema internaționalizării IMM-urilor sau a companiilor/start-up-urilor tinere din UE şi ţările participante la program.
Ce este în mod concret VAP?

VAP-urile sunt un set cuprinzător, echilibrat și coerent de evaluări preliminare tehnice, de piață, juridice și socio-economice, menite să valideze viabilitatea unei soluții de afaceri internaționale, inovatoare, de-a lungul lanțurilor de valori globale emergente, în colaborare cu parteneri strategici din afara UE, luând în considerare, dacă este cazul, inovația frugală, inclusiv faza pregătitoare a unui viitor proiect de RTDI de cooperare internațională care stă la baza dezvoltării produsului.

Eligibilitate: IMM-uri inovatoare, inclusiv companii tinere și start-up-uri, din orice sector care dorește să concureze și să înceapă afaceri pe piețe noi și emergente din întreaga lume. Solicitanţii trebuie să fie stabiliţi într-un stat membru al UE sau într-o țară asociată la „Orizont 2020”. Proiectul trebuie să specifice o entitate parteneră (subcontractant) din țara sau țările vizate pentru VAP.

Bugetul total al cererii: 4.200.000 €

Termenul limită pentru depunerea aplicațiilor: 31 martie 2020 (ora 17:00 la Bruxelles)

Fişa de prezentare se găseşte în anexă.

Informare din partea Serviciului Pregătire Proiecte şi Contractare – Direcţia de Dezvoltare şi Implementare Proiecte, telefon: 0262 211 947, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.