Hotărârea nr. 132 din 29.06.2021

JUDEŢUL MARAMUREŞ
CONSILIUL JUDEŢEAN
Stema RO 2018
ROMÂNIA

HOTĂRÂRE
privind constituirea comisiei de selecție a ofertelor si de soluționare a contestațiilor pentru acordarea finanțărilor nerambursabile în domeniul tineret Având în vedere: - Raportul de specialitate al Direcției Economice nr. 12881/28.06.2021; - Raportul Direcţiei Juridice nr.12900/29.06.2021; În baza prevederilor: - Legii nr. 350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general cu modificările și completările ulterioare; - Legii tinerilor nr. 350/2006 cu modificările și completările ulterioare; - Art.125 lit.c din OUG nr.57/2019 privind codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare; Văzând avizul comisiei de specialitate: Comisia pentru muncă, solidaritate socială, familie și asistență socială; În temeiul art. 173 alin. (1), lit. f), art. 182 alin. (1) şi ale art. 196 alin. (1), lit. a) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările şi completările ulterioare, Consiliul Judeţean Maramureş adoptă prezenta HOTĂRÂRE: Art.1. Selecția ofertelor depuse conform ghidului pentru finanţarea nerambursabilă, a programelor, proiectelor și acțiunilor în domeniu tineret, se realizează de către Comisia pentru activități de tineret și sport din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş. Art.2. Soluţionarea contestaţiilor formulate conform ghidului pentru finanţarea nerambursabilă, a programelor, proiectelor și acțiunilor în domeniu tineret, se realizează de către Comisia juridică și de disciplină din cadrul Consiliului Judeţean Maramureş. Art.3. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei hotărâri se abrogă orice alte prevederi contrare cuprinse în actele administrative adoptate de către Consiliului Judeţean Maramureş. Art.4. Prezenta hotărâre se publică în Monitorul Oficial Local Maramureş şi se comunică:  Instituţiei Prefectului – Judeţul Maramureş;  Direcţiei Juridice;  Direcţiei Economice; PREŞEDINTE Ionel Ovidiu Bogdan Contrasemnează SECRETAR GENERAL AL JUDEŢULUI Nr. 132 Aurica Todoran Baia Mare, 29 iunie 2021 Prezenta hotărâre a fost adoptată cu 27 de voturi pentru și două neparticipări, în ședința ordinară a Consiliului Județean Maramureș din 29 iunie 2021. Au fost prezenți 29 din 33 de membri ai consiliului județean.

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.