La mulți ani! Poliția Română

25 Martie 2021 462
Astăzi, de Ziua Poliției Române îi sărbătorim pe cei care prin întreaga lor activitate, desfăşurată în spiritul legii cu profesionalism, dăruire și curaj, mențin siguranța cetățenilor și a vieții acestora.

Ionel Bogdan, președinte CJ Maramureș, a transmis un gând de mulțumire tuturor celor care își dedică viața pentru a oferi siguranță și ajutor cetățenilor. “În aceste vremuri dificile pentru noi toți, polițiștii susțin eforturile necesare pentru a trece cu bine peste aceste momente grele. De mai bine de un an, polițiștii sunt implicați în lupta împotriva pandemiei și contribuie prin activitatea lor la menținerea siguranței cetățenilor.
Vă sunt recunoscător pentru tot ceea ce faceți pentru noi și pentru dăruirea de care dați dovadă, îndeplinindu-vă îndatoririle cu profesionalism.

Vă mulțumesc pentru sacrificiile pe care le faceți și pentru tot curajul, iar acum, la ceas aniversar, vă transmit numai gânduri bune, sănătate și încredere în viitor.

La mulți ani!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile


Proiectul REDUCES

MaraQuality

Proiectul FoodChains4Europe aprobat spre finanţare în cadrul programului INTERREG EUROPE

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.