Ziua Internațională a Pământului. Mineralele din viața noastră

12 Aprilie 2021 56
Muzeul Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare organizează în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Inspectoratul Școlar Județean Maramureș și Societatea Geologică a României concursul de eseuri intitulat ”Mineralele din viața noastră”.

Evenimentul este dedicat Zilei Internaționale a Pământului, iar elevii își pot înscrie lucrările pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., specificând la subiect: pentru concurs Ziua Pământului, până în data de 19 aprilie 2021.
Eseurile vor fi jurizate de experți din cadrul instituțiilor mai sus menționate, iar premierea celor mai bune 3 lucrări se va desfășura online, pe platforma ZOOM, în data de 22 aprilie.

Mai multe detalii referitoare la acest eveniment puteți afla accesând pagina de facebook a Muzeului Județean de Mineralogie ”Victor Gorduza” Baia Mare, la adresa: https://www.facebook.com/MuzeuMineralogie.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.