×

Avertizare

JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 43

Preşedintele Consiliului Judeţean i-a acordat lui Grigore Leşe titlul de "Cetăţean de Onoare al Judeţului Maramureş"

24 Februarie 2014 956

În semn de recunoaştere a contribuţiei pe care şi-a adus-o la promovarea spiritualităţii maramureşene în lume, președintele Consiliului Județean Maramureș, Zamfir Ciceu, i-a oferit artistului primul titlu de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Maramureş”. Festivitatea a avut loc în seara zilei de 23.02.2014, la sala Teatrului Municipal Baia Mare, s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de maramureşeni veniţi să asiste la un spectacol de excepţie oferit de Grigore Leşe cu prilejul aniversării a 60 de ani. 

„Sunt copleşit! Văd că v-aţi îndreptat faţa spre mine şi asta mă onorează. Vă mulţumesc!” - a spus Grigore Leşe,vizibil emoţionat. 

În seara zilei de 23.02.2014, sala Teatrului Municipal Baia Mare s-a dovedit neîncăpătoare pentru sutele de maramureşeni veniţi să asiste la un spectacol de excepţie oferit de Grigore Leşe cu prilejul aniversării a 60 de ani.


În semn de recunoaştere a contribuţiei pe care şi-a adus-o la promovarea spiritualităţii maramureşene în lume, președintele Consiliului Județean Maramureș, Zamfir Ciceu, i-a oferit artistului Grigore Leșe primul titlu de „Cetăţean de Onoare al Judeţului Maramureş”.


 Invitatul de onoare a lui Grigore Leşe a fost naistul Gheorghe Zamfir. Spectacolul a fost unul inedit, deoarece Grigore Leşe, a citit fragmente din cartea sa „Acum ştiu cine sunt…”, fragmente în care este redată cu fidelitate şi farmec copilăria şi viaţa sa.


Florian Sălăjan – directorul ASSOC Baia Mare i-a făcut artistului un cadou inedit: o casă în Stoiceni. Este vorba de o casă veche din lemn amplasată în imediata apropiere a locului unde se doreşte realizarea unui centru multicultural.

Arhitectul Ştefan Păşcuţ a prezentat publicului proiectul unui centrului, care se doreşte a fi locul unde vor fi susţinute spectacole, tabere de creaţie şi acţiuni culturale diverse.


 „Sunt copleşit! Văd că v-aţi îndreptat faţa spre mine şi asta mă onorează. Vă mulţumesc!” - a spus Grigore Leşe,vizibil emoţionat, după ce a primit diploma, placheta şi legitimaţia cu numărul 1, aferente titluluide „Cetăţean de Onoare al Judeţului Maramureş”.

 

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.