"Povești în șapte cuvinte" la Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic Baia Mare”

25 Noiembrie 2020 142
Un spectaculos proiect expozițional, inițiat de Muzeul Județean de Artă ”Centrul Artistic” Baia Mare, poate fi urmărit pe pagina web a instituției. Este vorba de expoziția virtuală 1 vară/7 cuvinte, a cărei idee a pornit de la faptul că anul 2020 ne-a schimbat tuturor modul de relaționare și de învestire cu sens a realității. Inspirându-se din politica de colecționare rapidă și din conceptul expozițiilor participative, Muzeul Județean de Artă a dat startul acestui proiect, derulat în intervalul 1 august - 30 septembrie. Membrii comunității noastre au avut prilejul să-și împărtășească experiențele din perioada de pandemie în șapte cuvinte, iar ilustrarea poveștilor s-a materializat în operele unor cunoscuți artiști.
Conceptul 1 vară/7 cuvinte este fundamentat pe două coordonate: continuitatea Fenomenului Cultural ”Centrul Artistic Baia Mare” și manifestarea empatiei și identificarea și satisfacerea nevoilor comunității.

Expoziția, al cărei curator este drd. Oana Enășel, cuprinde 17 lucrări, fiecare dintre ele pornind de la o poveste în șapte cuvinte despre vara atipică pe care am parcurs-o cu toții.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.