Peste 400 de copii prezenți la evenimentele organizate de Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus

Centrul Școlar de Educație Incluzivă Vișeu de Sus, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș, a organizat vineri, 7 decembrie, Concursul Interjudețean ”Splendoarea iernii prin ochi de copil” și Simpozionul Interjudețean Artterapia – limbajul universal al copilăriei.
Evenimentele organizate în parteneriat cu Centrul Cultural-Social și Clubul Rotary Vișeu de Sus au devenit deja tradiție și promovează cunoașterea, stimularea și afirmarea potențialului artistic al copiilor din învăţământul preşcolar, primar, gimnazial, liceal şi special și schimbul de bune practici în domeniu, adresându-se preşcolarilor şi elevilor din învăţământul special şi învăţământul de masă, dar și cadrelor didactice.

Activitățile coordonate de directorul Centrului Școlar de Educație Incluzivă, prof. Angela Kolozsvari și de întregul colectiv al instituției s-au bucurat de un succes deosebit, aproximativ 400 de copii de la școlile din Vișeu de Sus și alte localități din județ participând la atelierele de arte plastice, decorative și vizual-auditive.

Consiliul Județean Maramureș a fost reprezentat la acest eveniment de consilierului județean Ioan Radu Coman, care a trasmis gândurile bune și felicitările președintelui Gabriel Zetea pentru reușita acțiunii, dând asigurări că instituția județeană va rămâne un partener corect și implicat în toate proiectele viitoare.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.