"MĂRȚIȘORUL" sărbătorit la Muzeul Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Maramureş

16 Februarie 2021 22
Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș organizează evenimentul online ”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!”.

Acțiunea se va desfășura sub forma unui atelier virtual de mărțișoare și povești și se adresează copiilor între 3 și 14 ani. Participanții sunt invitați să trimită fotografii atât ale mărțișoarelor, cât și ale felicitărilor realizate acasă, către Muzeul Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș, până în data de 10 martie 2021, în vederea realizării unei expoziții virtuale.
Cei interesați de evenimentul ”Mărțișor meșteșugit / La muzeu a poposit!” pot găsi mai multe informații pe paginile de facebook ale Muzeului Județean de Etnografie și Artă Populară Maramureș și Muzeului Satului Baia Mare: https://ro-ro.facebook.com/MJEAPMM și https://www.facebook.com/MuzeulSatuluiBM.

Fotografiile lucrărilor realizate de copii sunt așteptate de către organizatori pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.