La Biblioteca Județeană "Petre Dulfu" Baia Mare s-a dat startul întâlnirilor Clubului de lectură

05 Februarie 2021 32
Biblioteca Județeană “Petre Dulfu” Baia Mare continuă și în luna februarie activitățile cu publicul cititor. Pe de o parte, iubitorii de lectură pot împrumuta cărți din holul bibliotecii special amenajat, iar pe de altă parte, ne ținem cititorii aproape prin activități on-line.
Astfel, marți 2 februarie 2021 s-a dat startul întâlnirilor online ale clubului de lectură „Ce mai citesc tinerii?”. Obiectivul principal al acestui demers este încurajarea lecturii, promovarea și descoperirea beneficiilor comunicării și a cititului împreună. Întâlnirea a oferit fiecărui participant ocazia de a contribui la discuții, de a prezenta cărțile preferate și de a descoperi noi titluri pentru lectură. A fost un bun prilej de a vorbi despre Ziua Mondială a Cititului cu Voce Tare, sărbătorită în fiecare an, la începutul lunii februarie, zi ce-și propune să încurajeze copiii, tinerii și adulții din întreaga lume să celebreze puterea cuvintelor, a cititului.

Chiar dacă dialogul nu s-a derulat efectiv în spațiul primitor al bibliotecii, dialogul despre cărți, plăcerea de a citi și de a împărtăși cu ceilalți această pasiune, precum și bucuria revederii au fost ingredientele principale ale acestei activități.

De asemenea, se continuă postările poveștilor pentru copii sau a activităților de lucru manual în fiecare vineri pe rețelele de socializare ale bibliotecii. În această vineri, copiii, și nu numai, vor avea ocazia să învețe împreună cu bibliotecara Maria Marton cum să realizeze o pisică din carton.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.