Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș – moment de bilanț

29 Ianuarie 2018 297
Începând cu orele acestei dimineți, la sediul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș, a avut loc prezentarea bilanțului activității desfășurate în anul 2017 a acestei instituții.

Conform acestuia, infracțiuni precum criminalitatea stradală și cea din mediul rural, infracțiuni contra patrimoniului, rutiere, de natură juridică, de domeniul silvic, etc. se află în scădere față de anul precedent. De altfel, în domeniul „Siguranța în școli”, au fost sesizate mai puține incidente. În ceea ce privește infracțiunile de natură economică, s-a constatat o reducere a evaziunii fiscale și o creștere a valorii prejudiciilor recuperate în dosarele penale instrumentate. Totodată, s-a observat o scădere a dosarelor penale înregistrate și o creștere a celor soluționate. De asemenea, la moment de bilanț au fost prezentate statistici în ceea ce privește activitățile desfășurate de structurile din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Maramureș, dar și rezultatele obținute pe parcursul anului 2017.
În alocuțiunea sa, vicepreședintele Consiliului Județean Maramureș, George Moldovan, a transmis aprecierile sale vizavi de activitatea și metodele de gestionare a problemelor cu care se confrunta polițiștii din cadrul IPJ Maramureș în îndeplinirea atribuțiilor.

„Sunt bucuros să reprezint în fața dumneavoastră instituția Consiliului Județean Maramureș, o instituție care are o bună colaborare cu Inspectoratul de Poliție al Județului Maramureș. Dat fiind faptul că avem o țintă comună și anume administrarea problemelor societății și ale cetățenilor, îmi doresc ca această colaborare să continue și anul acesta cel puțin la fel de bine. Știu că vă aflați într-o permanentă lipsă de personal și că de multe ori vă desfășurați activitatea într-un cadrul dificil, fără echipamente performante, dar cu toate acestea vă străduiți să vă faceți treaba tot mai bine. Doresc să vă felicit pentru actul eroic pe care îl desăvârșiți de cele mai multe ori și pentru faptul că vă dăruiți pentru asigurarea ordinii și siguranței maramureșenilor. Apreciez sincer întreaga activitate pe care o desfășurați, și atât în numele meu, cât și al Consiliului Județean Maramureș, vă transmit să aveți în continuare mult succes, iar anul 2018 să fie unul cu cât mai puține evenimente neplăcute”, a precizat George Moldovan, vicepreședinte al Consiliului Județean Maramureș.

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Link-uri rapide

Informaţii utile

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

CBC Parliament – Parlamentul Cooperării Transfrontaliere

© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.
Powered by Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.