Hai în drumeţie!

03 Iunie 2021 103
Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, în parteneriat cu Consiliul Județean Maramureș, Societatea Geologică a României – Filiala Baia Mare și Asociația EcoLogic, sărbătoresc Ziua Mondială a Mediului în natură.
Așadar, vă invităm la deja tradiționala drumeție în Aria Naturală Protejată Creasta Cocoșului, sâmbătă, 5 iunie 2021. Plecarea se va face la ora 09:00 din fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”, cu un autobuz pus la dispoziție de către organizatori. Iar pentru cei care doresc să vină cu mașinile personale, pornirea pe traseu se va face la ora 09:30 de la Hanul din Pasul Gutâi.

Toți participanții sunt rugați să poarte echipament adecvat traseului, precum și sezonului și să aibă la ei o cantitate de apă suficientă și mâncare pentru prânz. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să consultați pagina web a Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, la adresa: http://www.muzeuminbm.ro/nou/wp.

Vă așteptăm cu drag!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Publicat în Evenimente

Link-uri rapide

Informaţii utile

MaraQuality

Măsuri de management privind creşterea gradului de informare şi conştientizare din Parcul Naţional Munţii Rodnei

Circuitul bisericilor de lemn din Transilvania de Nord

Reabilitare traseu de drum județean Baia Sprie (DN 18) - Cavnic (DJ 184) - Ocna Șugatag (DJ 109F) - Călinești (DJ185) - Bârsana (DJ185)

Pl@NETour - Crearea unui produs de turism ştiinţific şi infrastructură o reţea de cooperare transfrontalieră în domeniul turismului ştiinţific în Maramureş şi Transcarpathia

Centru Educațional Demonstrativ pentru Energie Durabilă – Centrul SEED

Reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă "Dr. Constantin Opriş" – Baia Mare

Creşterea capacităţii de management şi de răspuns în situaţii de dezastre naturale în regiunea transfrontalieră

site vechi site vechi
© 2018 Consiliul Judeţean Maramureş. All Rights Reserved.